DUURZAAMHEID

Alle herenhuizen van ‘Floris’ worden gasloos en dus ‘all electric’ uitgevoerd. Deze herenhuizen hebben stuk voor stuk een betere energieprestatie dan vereist is door de huidige wet- en regelgeving. De zonnepanelen wekken voldoende energie op voor de opwekking van warmte en warmtapwater, bij normaal gebruik, waarmee uw herenhuis energieneutraal kan functioneren. De opwekking van de verwarming en het warmtapwater gaat via warmte/koude-opslag in de bodem, in combinatie met een warmtepomp en het boilervat van 200 liter in uw woning. In de zomermaanden gebruikt u de lagere bodemtemperatuur om het huis te koelen. De woningen worden standaard energieneutraal (EPC0) uitgevoerd.

Het herenhuis met de levende groene gevel oogt niet alleen fraai, maar is daarnaast ook nog eens luchtzuiverend en goed voor de biodiversiteit. Ongeacht het herenhuis dat uw voorkeur heeft; de adequate isolatie, ventilatie en vloerverwarming zorgen ervoor dat u verzekerd bent van maximaal woongenot.

Alle gevelkozijnen zijn uitgerust met Triple glas. In de winter heeft u daardoor minder warmteverlies

Uw huis op onze planeet

Ballast Nedam Development onderschrijft de 17 Werelddoelen van de Verenigde Naties om onze gezamenlijke wereld duurzaam te beheren. De Werelddoelen moeten ervoor zorgen dat de wereld in 2030 een betere plek is om te leven. Voor iedereen! Hier ziet u een overzicht van de doelen die op uw woning van toepassing zijn. Daarnaast vindt u een suggestie wat u zelf nog extra kunt doen.